Kanapéer
Glaskål med friskost, saltet citron og urter (V)
Urtepotte med spæde grøntsager m. spicy humus (V)
Hamp vafler med svampecreme og syltet svampe (V)
Krustader med rejer og syltet glaskål og urter
Tatar med confiteret æggeblomme og urter
Kartofler med urtemayonnaise, karse og malt
Pris 3 stk. fra 75 kr. ved tilkøb til menu
Petit Fours
Mørke chokoladebrud med marsmallows og peanuts
Financier m. ingefær
Vafler med saltet karamel og citroncreme
Mandelkage med hindbærcreme
Riesen med kakao
Nougatbrud med ristet mandler
Pris 3 stk. 75 kr. ved tilkøb til menu
Ved en reception anbefaler vi min. 4 forskellige slags kanapéer. Pris fra 125 kr. pr. person min. 30 personer
3 retters menu
Langtidsbagt torsk m. syltede jordskokker, jordskokke skum på sifon, frisk æble og dildolie
Hertil brød og smør
Langtidsstegt kalveculotte m. løg i variationer (syltet løg, løgpuré og bagte løg) og sauce bordelaise.
Family style anrettet sides:
Stegt blomkål med blomkålspurè, estragon og ristede mandler
Saltbagte kartofler med løvstikke
Grillet spidskål med brunet smørvinaigrette (smør, soya, kapers og hk. hasselnødder) og urter
Citronfromage m. krystalliseret hvid chokolade, solbærmarengs, bær og citronverbena
Pris fra 435 kr. pr. person
Tasting menu
Østers og 2 slags snacks
Rå jomfruhummer med æbler og syltede glaskål
Rimet torsk med tomathjerter, bitter salat og urter
Græskar – puré, braiseret og grillet med vadouvan
Tatar med rødbeder og røg
Grillet bøf med kål og løg
Oste fra Arla Unika serveret med figner, hertil hjemmebagt knas og nødder
Hvid chokolade med hyben og vanilje
3 stk. Petit Fours
Pris fra 1350 kr. pr. person
Buffet
Langtidsbagt færøsk laks med fennikel og grillet citron
Tomattærter med spinat
Bitre salater med syltet pære og valnødder
Saltbagt selleri med syltet selleri og selleripuré
Bavette med Pico de gallo
Stegt perlehøne med majs og skalotteløg
Hertil brød og smør
Gammeldagsæblekage med vanilje creme og makroner
Pris fra 365 kr. pr. person
Den Interaktive Menu
Bagt laks med fennikel og dild
Røget makrel med syltede tomater og karse
Kyllingerilette med estragonmayonnaise og malt
Braiseret kalveskank med løg og urter
Smørstegt blomkål med puré og løvstikke
Rødebeder bagt og syltede
Bitre salater med figner, pære og valnødder
Citronfromage med marengs og knas
Pris fra 585 kr. pr. person
Den Interaktive Menu er lavet udfra Social-dining konceptet. Her bliver alt serveret, så I selv hjælper til ved bordet med at skabe den endelige smagsoplevelse.
Natmad
Tomatsuppe m. grillet peberfrugt og creme fraiche hertil hjemmebagt brød
Bao med pulled pork og chili mayonnaise samt asiatiske urter
Sliders med oksekød eller kylling, tomat relish, salat og urtemayonnaise
Hotdog med det hele
Charcuteri og ost med surt og sødt, samt hjemmebagt brød
Pris fra 55 kr. pr. person
Credit: Flemming Gernyx
Til alle menuerne kan jeg sammensætte en vinmenu sammen med min sommelier og vores tætte samarbejde med Otto Suensen https://ottosuenson.dk/da