Kanapéer

Glaskål med friskost, saltet citron og urter (V)

Urtepotte med spæde grøntsager m. spicy humus (V)

Hamp vafler med svampecreme og syltet svampe (V)

Krustader med rejer og syltet glaskål og urter 

Tatar med confiteret æggeblomme og urter

Kartofler med urtemayonnaise, karse og malt

Pris 3 stk. fra 75 kr. ved tilkøb til menu

Petit Fours

Mørke chokoladebrud med marsmallows og peanuts

Financier m. ingefær

Vafler med saltet karamel og citroncreme

Mandelkage med hindbærcreme

Riesen med kakao

Nougatbrud med ristet mandler 

Pris 3 stk. 75 kr. ved tilkøb til menu

Ved en reception anbefaler vi min. 4 forskellige slags kanapéer. Pris fra 125 kr. pr. person min. 30 personer

3 retters menu 

Langtidsbagt torsk m. syltede jordskokker, jordskokke skum på sifon, frisk æble og dildolie

Hertil brød og smør

Langtidsstegt kalveculotte m. løg i variationer (syltet løg, løgpuré og bagte løg) og sauce bordelaise.

Family style anrettet sides:

Stegt blomkål med blomkålspurè, estragon og ristede mandler

Saltbagte kartofler med løvstikke

Grillet spidskål med brunet smørvinaigrette (smør, soya, kapers og hk. hasselnødder) og urter 

Citronfromage m. krystalliseret hvid chokolade, solbærmarengs, bær og citronverbena

Pris fra 435 kr. pr. person

Tasting menu 

Østers og 2 slags snacks

Rå jomfruhummer med æbler og syltede glaskål 

Rimet torsk med tomathjerter, bitter salat og urter

Græskar – puré, braiseret og grillet med vadouvan

Tatar med rødbeder og røg

Grillet bøf med kål og løg

Oste fra Arla Unika serveret med figner, hertil hjemmebagt knas og nødder 

Hvid chokolade med hyben og vanilje

3 stk. Petit Fours

Pris fra 1350 kr. pr. person

Buffet

Langtidsbagt færøsk laks med fennikel og grillet citron

Tomattærter med spinat 

Bitre salater med syltet pære og valnødder

Saltbagt selleri med syltet selleri og selleripuré

Bavette med Pico de gallo 

Stegt perlehøne med majs og skalotteløg

Hertil brød og smør

Gammeldagsæblekage med vanilje creme og makroner

Pris fra 365 kr. pr. person 

Den Interaktive Menu

Bagt laks med fennikel og dild

Røget makrel med syltede tomater og karse

Kyllingerilette med estragonmayonnaise og malt

Braiseret kalveskank med løg og urter

Smørstegt blomkål med puré og løvstikke

Rødebeder bagt og syltede

Bitre salater med figner, pære og valnødder

Citronfromage med marengs og knas

Pris fra 585 kr. pr. person

Den Interaktive Menu er lavet udfra Social-dining konceptet. Her bliver alt serveret, så I selv hjælper til ved bordet med at skabe den endelige smagsoplevelse.

Natmad

Tomatsuppe m. grillet peberfrugt og creme fraiche hertil hjemmebagt brød

Bao med pulled pork og chili mayonnaise samt asiatiske urter

Sliders med oksekød eller kylling, tomat relish, salat og urtemayonnaise

Hotdog med det hele

Charcuteri og ost med surt og sødt, samt hjemmebagt brød

Pris fra 55 kr. pr. person

Til alle menuerne kan jeg sammensætte en vinmenu sammen med min sommelier og vores tætte samarbejde med Otto Suensen https://ottosuenson.dk/da