Personen bag MadQlær er Line Storm Hansen. Line er en af Danmarks første sushikokke og udlært på Sticks’n’Sushi. Hun var derefter i kokkelære hos Paul Cunningham på Michelin-restauranten ”The Paul”. Hun afsluttede sin uddannelse med den højeste udmærkelse og modtog i denne forbindelse et rejselegat. Turen gik til USA, hvor hun arbejde på Castagna, som er en af Oregons bedste restauranter.

Efterfølgende har Line været tilbage som souschef i Sticks’n’Sushi videre som kok på både Odd Fellow Palæet og Kul i Kødbyen. Line har stort kendskab til fisk, da hun også tidligere har været butikschef i HAV i Torvehallerne.

Med Lines store interesse for lokale råvarer og respekten for sæsonernes skiften, kan I være sikre på velsmag hver gang. Line laver mad med udgangspunkt i det nordiske køkken. Men inspirationen kommer også fra den japanske madkultur, hvor de rene smage skinner igennem.

I de seneste år har hun været redaktionskok og studiekok på Masterchef og Hells Kitchen, samt stået for catering på forskellige filmproduktioner. Samtidig har Line stor erfaring som underviser på kokkeskoler, da en af hendes helt store passioner er at dele viden og kunnen med andre madglade.

Line har gennem de seneste 10 år været en del af NaCl, som er en gastronomisk legeplads, hvor der bliver lavet arrangementer til fordel for Dorte Leck Fischer fonden. Det er en fond, som er med til at inspirere nye talenter inden for den gastronomiske verden. Derudover deltager Line gerne i andre arrangementer med fokus på velgørenhed. Hendes motto er: ”At det er fantastisk at give noget tilbage og hjælpe, samt en perfekt mulighed for at sparre med andre dygtige kokke og blive inspireret”.