MadQlær samarbejder med Chef Table DK. Her skaber vi en intim madoplevelse, kokken er med ved bordet til at forklare om retterne og tjeneren sørger for der ikke mangler noget. Med en central placering på Christianhavn, kan vi danne rammerne for en hyggelig aften med vennerne, den runde fødselsdag eller et sted hvor I kan få ro til at tale med jeres sine kunder eller kollegaer uden at bliver forstyrret. I bestemmer selv tempoet og er kun jer selv, så der ikke skal tages hensyn til andre gæster. 

M/S Museet for Søfart i Helsingør kan du holde store selskaber i fantastiske opgivelser. I den gamle tørdok midt i Helsingørs gamle industrihavn finder du en unik lokation som kan skabe rammer for dit næste event. Der er mange muligheder for at holde præcis det selskab du ønsker. I M/S Café er der direkte udsigt til tørdokken, og har den smukkeste udsigt 8 m. under jordens overflade. Den 3000 kvm store tørdok er fyldt med historie og museet er tegnet af arkitektfirmaet BIG – Bjarke Ingels Group. Her kan I holde alt fra mindre selskaber på 30 gæster til store selskaber på 300 gæster. Eller udendørs arrangementer op til 1000 gæster. Vi har gennem tiden haft bryllupper, den runde fødselsdag, konfirmation og firmaevents. Her er det kun fantasien der sætter grænserne.

Fisk får vi altid fra HAV. Tommy Fischer ved hvad der svømmer sig i vandet og hvad der er i sæson. Fisken som Tommy tager hjem er af høj kvalitet med miljøet i baghovedet. Han handler lokalt så vidt det er muligt og er med til at støtte de mindre producenter og både, så vi kan passe på den verden vi lever i. Det er vigtig for os og derfor elsker vi samarbejdet med HAV.

En anden god samarbejdspartner er Yeschef. Lars Holmer også kaldet Elbulli Lars er en god ven, som tit ringer fordi der er kommet nyt hjem fra Japan. Han er importør af det bedste indenfor det japanske køkken. Alt fra hvid soya, frisk yuzu, miso, katsuobushi og yuzu kosho. Her er vi altid sikre på at få det bedste og de samme råvarer som vi leger med på alle toprestauranterne. 

Derudover forhandler Yeschef køkkenudstyr både til private og professionelle køkkener. Vi har bl.a. købt en yakitori grill gennem Yeschef, så vi kan lave original japansk yakitori over helt special 100% kokoskul, som er det bedste indenfor kul og fuldstændig CO2 neutralt.