“Line stod for maden til barnedåben af vores lille datter. Det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Maden var både delikat, velsmagende og nytænkende, og Line havde anrettet den på smukkeste vis.
Mange tak - Asta, Martin & Marie”

“Vi fik til min mands 70 års Åbent Hus-reception serveret lækre snacks, østers samt to gange velsmagende gryderet med lækkert brød til gæsterne, som var meget glade for maden. Til slut fik vi vafler med is, og flere af gæsterne havde aldrig fået vafler før, men var meget positivt overrasket over hvor godt det var. Alt i alt en vellykket aften hvor det hele klappede, og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst.” Jette J.

"Min tres års fødselsdag blev en uforglemmelig oplevelse. Et godt samarbejde og professionel vejledning af Line under hele planlægningen. Veltilberedt mad med fine smagsoplevelser, super service hele vejen igennem og 35 glade og tilfredse gæster. Anbefaler MadQlær på det varmeste." Lonni V.

“Da jeg blev 60 år havde Line Storm sammensat en 7 retters gourmet-middag i topklasse. Spændende og overraskende for alle, med de teknikker og sammensætning af råvarer, som mange aldrig havde forestillet sig. Det hele leveret med vine, der passede perfekt og super betjening. Kan varmt anbefales.” Kjell H.